Str. Poporului, 152
CONSTANTA
Tel: 0241.692.955
Mob: 0737.479.275
office@beauty-land.ro

Manichiura cu gel

Unghiile cu gel – procedura manichiurii impecabile

Acestea au apărut la începutul anilor 1950 în Statele Unite ale Americii. Cel care a inventatat acest tip de unghii a fost medicul stomatolog cu numele de Fred Slack. În timpul lucrării la o dantură, acesta și-a rupt în mod accidental o unghie, astfel că, dorind să mai reducă durerea a încercat să construiască o unghie nouă. Întrucât durerea a trecut, iar unghia părea destul de naturală, el a aprofundat cercetările de construcție a unghiilor false.

Din acel moment până în prezent au apărut diverse tehnici de modelare, întreținere, curățare a unghiilor sau chiar de expunere la ultraviolete. De asemenea, tot în SUA a fost inventat gelul pentru construcția unghiei, avantajele sale fiind foarte apreciate de către casnice.

Așadar, avantajele principale ale unghiilor cu gel sunt: ascunderea defectelor și imperfecțiunilor unghiilor naturale, posibilitatea reparării unghiilor agățate, fragile, deteriorate sau scurte. De asemenea, gelul va împiedica ticul roaderii unghiilor naturale, astfel că acestea vor putea crește și ajunge la lungimea dorită.

Rezistența unghiilor cu gel

Gelul care se aplică pe suprafața unghiilor se usucă sub lumina ultravioletă; drept consecință, acesta nu poate fi înlăturat prin solvenți organici precum acetona, spirtul sau alți diluanți. Manichiura cu gel se va menține în stare perfectă preț de câteva săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al unghiilor.

Posibilitatea de a realiza extensii de unghii

Unghiile cu gel reprezintă răspunsul pe care îl caută acele femei care, din diverse motive, nu își pot păstra unghiile lungi. Prin tehnici specifice, manichiurista poate da unghiilor nu doar lungimea ideală, ci și forma dorită.

Peste construcția cu gel de poate adăuga orice strat de ojă

Deși suntem fericite că manichiura cu gel durează câteva săptămâni, uneori simțim nevoia de ceva nou. Din fericire, putem evita instalarea monotoniei prin aplicarea unui strat de ojă în culoarea dorită peste gel. Aceasta poate fi oricând îndepărtată cu ajutorul acetonei, iar unghiile vor reveni la modelul original.

Ai la dispoziție o paletă largă de modele de unghii cu gel

În funcție de dibăcia și experiența manichiuristei ai posibilitatea de a avea o manichiură deosebită de fiecare dată și de a-ți decora unghiile cu diverse picturi sau de a aplica anumite accesorii. Acestea vor conferi un aspect aparte mâinii.

Gelul poate afecta sănătatea unghiilor naturale?

Nu, întrucât unghia naturală nu este altceva decât un produs mort al organismului nostru. De asemenea, atunci când produsele folosite sunt de înaltă calitate, iar tehinicianul lucrează corespunzător, unghia naturală nu va avea deloc de suferit. În schimb, aceasta se va deteriora atunci când nu mai ai răbdare să mergi până la salon și decizi să le înlături singură, acasă. Nu stapanesti nici cunostintele, nu detii nici produsele necesare pentru a le da singura jos.

Unghiile cu gel denotă vulgaritare?

Întrucât tu vei decide cât de lungi să fie unghiile, nu există riscul de a cădea în ridicol sau vulgaritate. În plus, gelul se poate aplica numai pe suprafața unghiilor naturale, astfel că acestea vor avea un aspect deosebit de natural.

Manichiura cu gel împiedică realizarea treburilor casnice?

Atunci când manichiura a fost executată ca la carte, într-un salon de specialitate, îndeletnicirile casnice își vor urma cursul firesc. Întrucât unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decât cele naturale, vei putea face în continuare orice activitate dorești.

Comments are closed.