Str. Poporului, 152
CONSTANTA
Tel: 0241.692.955
Mob: 0737.479.275
office@beauty-land.ro

Tehnica ombre

Acum, balayage și ombré sunt ambele cereri obișnuite pentru saloanele de coafor, dar semnificația lor este complet diferită. În timp ce balayage este o tehnică, ombré este mai mult un efect și are un rezultat diferit.
Tehnica de vopsit păr Ombré este semănată cu un dégradé, de altfel, este un termen francez, care înseamnă „umbrit” sau „gradat în ton”. În acest sens, balayage-ul ar putea fi folosit tehnic pentru a obține efectul de culoare ombré.
Deoarece gradientul ombre trece de la rădăcini de obicei mai întunecate la vârfuri deschise, nu există deloc multă culoare aplicată în apropierea rădăcinilor. Ombré pare aproape să fie perfect natural în culoarea părului, în timp ce balayage este folosit pentru a obține mai mult o culoare all-over de la rădăcini până la vârfuri.
În timp ce ambii termeni se referă la părul decolorat și la o creștere naturală a părului fără a afecta efectul, principalul punct de diferențiere este lipsa de culoare lângă rădăcini care se găsește doar la tehnica ombré.

Comments are closed.