Str. Poporului, 152
CONSTANTA
Tel: 0241.692.955
Mob: 0737.479.275
office@beauty-land.ro

Tehnica balayage

Spre deosebire de tehnicile tradiționale, care utilizează folii de staniol, balayage implică vopsirea cu mâna liberă pe păr cu o perie sau o pensulă.
La tehnica balayage, hairstylist-ul tău selectează manual căror secțiuni sau șuvițe de păr li se va aplica decolorantul. În mod obișnuit, decolorarea este mai concentrată pe bucățile de păr care încadrează fața, lateralele și stratul superior al părului pentru un aspect mai dimensional. În funcție de culoarea de bază și de rezultatul final dorit, stilistul tău va lăsa, de obicei, câteva secțiuni ale părului pe care nu le va vopsi sau nu le va decolora. Acest lucru ajută la crearea acelui aspect natural, dimensional, amestecat pentru care balayage este atât de renumit.
Balayage se execută de obicei cu decolorant și implică și un proces de aplicare a unui toner sau a unui tratament par Wella pentru luciu. Fiecare revenire la salon este puțin diferită în funcție de starea curentă a părului și de aspectul pe care ți-ai dori să îl aibă rezultatul final. Ține cont de faptul că un proces întreg poate dura de la 3-5 ore, în funcție de dimensiunile părului tău.

Comments are closed.