Str. Poporului, 152
CONSTANTA
Tel: 0241.692.955
Mob: 0737.479.275
office@beauty-land.ro

Hidrodermabraziune faciala

Hidrodermabraziune faciala este tratamentul de lux  care stimuleaza procesul de rejuvenarea a tenului, elimina imperfectiunile, curata si hidrateaza pielea in profunzime!

Aparatul de hidrodermabraziune combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea ,rezultand o pielea mai curata si mai frumoasa, nefiind necesar un timp de recuperare post-tratament.

HydraFacial este un bun tratament in cazul liniilor fine, ridurilor, porilor mariti si congestionati, puncte negre, hiperpigmentatiei si petelor de varsta.
Tenul este mult mai curat, luminos si hidratat, liniile fine si petele sunt eliminate tenul fiind stimulat sa se regenereze!

Tratamentul este potrivit tuturor tipurilor de ten si cuprinde curatare si hidratare in profunzime, demachiere, tonifiere, peeling enzymatic, vapofor.

– Hidrodermabraziunea – singura procedura care curataexfoliazaextrage si hidrateaza profund pielea intr-un mod rapid, eficient si nedureros, cu ser cu acid salicilic , dupa care urmeaza
– ultrasunete facial cu gel imbogatit cu acid hyaluronic – tonifiaza si ridica conturul fetei, micsoreaza ridurile, hidrateaza intens, apoi
– masca faciala adecvata tipului tau de ten,
– electroderm si
– crema de final